zondag, 24. februari 2008 - 13:03

Gewonden bij diverse vechtpartijen in horeca

Oostrum

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag bij een uitgaansgelegenheid aan De Voorde in Oostrum zes personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij twee afzonderlijke mishandelingen.

Vijf verdachten zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij mishandeling van een 29-jarige man uit Zeist. Het gaat om mannen van 22, 23 en 24 jaar oud uit Odiliapeel en Volkel. De mishandeling van plaats op de parkeerplaats. Het slachtoffer werd met hoofdletsel, per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en behandeld. De politie onderzoekt de zaak.

Even voor half zes kreeg de politie wederom een melding van een mishandeling. Dit keer in de uitgaansgelegenheid zelf. Daarbij werd een 28-jarige man uit Zaandam met een fles in zijn gezicht geslagen. De 20-jarige verdachte uit Utrecht werd door personeel aangehouden en overgedragen aan de politie. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis aan hoofdletsel behandeld.

Bij een vechtpartij in een café aan het Stationsplein in Roermond is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 28-jarige portier uit Rosmalen gewond geraakt. De man liep een gebroken neus, tandletsel en verwondingen op in het gezicht. De politie heeft twee Engelse mannen van 18 en 21 jaar oud aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zaak. Ook een agente raakte licht gewond, meldt de politie.

Vermoedelijk kreeg een cafébezoeker onenigheid met een groep mensen uit Engeland, waarna de vechtpartij even na half vier 's nachts ontstond. De portier greep in, maar kreeg daarbij een glas bier in zijn gezicht. De partijen werden uiteindelijk gescheiden, ook een andere portier kreeg daarbij een klap in zijn gezicht. De 18-jarige verdachte liep bij de ruzie zelf ook een gebroken neus en een hersenschudding op. Hij is in het ziekenhuis behandeld. De politie onderzoekt de zaak en probeert te achterhalen wat er precies is voorgevallen in en bij het café.
Provincie:
Tag(s):