zaterdag, 28. juni 2008 - 17:03

Gewonden bij steekpartij

Utrecht

Zaterdag 28 juni heeft in een horecagedeelte in een veilinghal aan de Utrechtseweg een vechtpartij plaatsgevonden. Omstreeks 15.55 uur kreeg de politie de melding dat een man meerdere personen zou hebben verwond bij een steekpartij. De politie kwam ter plaatse en ging op zoek naar de verdachte. De verdachte, een 37-jarige man uit Utrecht, werd door een beveiligingsmedewerker aangehouden en overgedragen aan de agenten.

Drie personen werden met ambulances naar ziekenhuizen vervoerd. In het ziekenhuis bleek dat een 17–jarige meisje uit Rijswijk onwel was geworden. Twee anderen, een 28- en 31-jarige Utrechter, hadden snijverwondingen. De 31-jarige man had een slagaderlijke bloeding en is direct geopereerd. De 28-jarige man had hoofdletsel. Er is nog niet duidelijk waarmee de verwondingen zijn toegebracht.

Aan het incident ging een ruzie over een zakelijk conflict vooraf, waarbij de 37-jarige verdachte geslagen zou zijn. Later die avond heeft de politie hiervoor nog een tweede verdachte aangehouden, een 24-jarige man uit Utrecht. De betrokkenen waren bekenden van elkaar. De zaak is in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):