zondag, 9. november 2008 - 14:45

Gewonden na nachtelijke vechtpartij

Deventer

In de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 november zijn er in horecagelegenheid aan de Brink twee mannen, een 25-jarige man uit Almelo en een 20-jarige man uit Deventer, aangehouden naar aanleiding van een vechtpartij.

Op zondag 9 november werd in het ziekenhuis een derde persoon, een 21-jarige Deventernaar, aangehouden voor betrokkenheid bij de vechtpartij. Rond 03.20 uur zagen agenten dat er in de hal van de horecagelegenheid werd gevochten door een aantal mannen. Meerderen van hen hadden al verwondingen.

Samen met beveiligingsmensen werden de vechtende personen uit elkaar gehaald. Een aantal ging er vervolgens vandoor. De man uit Almelo en de 21-jarige Deventernaar konden wel direct worden aangehouden. Zij hadden beiden bloedende hoofdwonden die door ambulancepersoneel werden behandeld. Daarna werden zij voor verder onderzoek ingesloten.

Een 20-jarige vrouw uit Deventer kreeg als gevolg van de vechtpartij hyperventilatie en werd door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Even later bleek dat de 21-jarige man uit Deventer zich had gemeld bij het ziekenhuis met een grote wond aan zijn hand. Hij moest de nacht in het ziekenhuis blijven.

Daar is hij op zondagochtend aangehouden, omdat hij mogelijk één van de andere verdachten met een glas op het hoofd geslagen heeft. Wat de aanleiding voor de vechtpartij was en wat er nu precies is gebeurd is nog onduidelijk. Verhoor van de verdachten en getuigen moet meer duidelijkheid verschaffen.
Provincie:
Tag(s):