dinsdag, 26. februari 2008 - 20:33

Gezocht de kinderen Von Trapp!

Amsterdam

In het nieuwe tv-programma ‘Do Re WIE?’ gaat de AVRO op zoek naar de kinderen Von Trapp voor de musical The Sound of Music. Er hebben zich ruim 2000 kinderen aangemeld voor de audities. Het programma wordt in de week van 12 mei dagelijks uitgezonden. ‘Do Re WIE’ gaat maandag 12 mei om 17.45 uur van start op Z@pp en wordt gepresenteerd door Sipke Jan Bousema. De serie ‘Do Re WIE?’ wordt op 17 mei om 20.20 uur op Nederland 1 afgesloten met ‘The Show of Music’ die in het teken staat van het heden en verleden van The Sound of Music.

In ‘Do Re WIE?’ worden de kandidaten onder meer gevolgd tijdens de audities voor de rollen van Gretl (6 jaar), Marta (7 jaar), Brigitta (9 jaar), Kurt (10 jaar), Louisa (13 jaar) en Friedrich (14 jaar).

Uit de ruim 2000 kandidaten die zich hebben aangemeld, worden er uiteindelijk 60 geselecteerd voor de musical. Vervolgens worden zes van de 60 kinderen klaargestoomd voor een optreden in het tv-programma ‘The Show of Music’. Zo krijgen de kinderen workshops van bekende musicalsterren en wordt er hard geoefend op alle liedjes en danspasjes voor de show.
Categorie:
Tag(s):