maandag, 25. augustus 2008 - 19:48

Gezocht: De mooiste billen van Nederland

Amsterdam

Het is weer tijd voor het betere (achter)werk! Voor het tweede jaar op rij organiseert Sloggi een groots opgezette wedstrijd. Opdracht: het bezitten van de mooiste billen van de wereld. Gespierd, appelrond, strak, ondeugend of ronduit sierlijk gewelfde billen? Het maakt niet uit. Dit is een oproep aan alle knappe kontjes en mooie mannelijke billen om zonder gêne en schroom te poseren.

In 2007 werden de billen van de 18-jarige Bibi Schouten uitgeroepen tot de mooiste van Nederland. In 2008 zijn het niet alleen de dames, maar ook de heren deel kunnen nemen en mee kunnen strijden om de titel “Mooiste billen van Nederland� (en de wereld).

Tijdens de nationale finale op donderdagavond 30 oktober in Hotel Arena Amsterdam, kiest een deskundige billenjury tijdens een spetterende avond “de mooiste billen van Nederland�. De gelukkige eigenaar en eigenaresse van de verleidelijkste billen van Nederland worden uiteraard beloond met een fotosessie en een ticket naar de internationale finale in november 2008 in Parijs. Daar maken zij kans op een internationaal modellencontract bij Sloggi, een verzekering van hun billen en een geldprijs van €15.000.
Categorie:
Tag(s):