donderdag, 11. september 2008 - 9:16

Gezocht: Groningse jongeren voor seksualiteits-campagne

Groningen

GGD Groningen zoekt Groningse jongeren van 16 tot en met 24 jaar die hun gezicht willen lenen aan de promotiecampagne voor Sense Noord Nederland ; de nieuwe eerstelijns seksualiteitshulpverlening in Groningen, Friesland en Drenthe. De GGD wil via een campagne vóór en dóór jongeren niet alleen meer bekendheid geven aan deze vorm van seksualiteitshulpverlening in Groningen, maar ook het taboe rond seks bij jongeren doorbreken.

Veel jongeren hebben vragen over of problemen met seks maar gaan hiermee niet zo snel naar hun huisarts. Daarvoor is Sense opgericht. Sense Noord Nederland is sinds januari 2008 een nieuw aanbod in Groningen, Friesland en Drenthe. In Groningen zijn GGD Groningen, het UMCG, de CSGNN en de FIOM aan Sense Noord Nederland verbonden. Sense biedt spreekuren waar jongeren anoniem naar toe kunnen met alle vragen over seks. Om jongeren de weg naar Sense te laten vinden, moet Sense ook in Groningen bekend worden. GGD Groningen doet daarom een oproep aan jongeren om mee te werken aan een promotiecampagne waarbij Groningse jongeren zelf de aandacht op Sense vestigen.

GGD Groningen zoekt jongeren die willen meedoen aan een fotoshoot op 11 oktober. GGD Groningen zal vijf jongeren selecteren die gefotografeerd worden voor posters waarop Sense zal worden gepromoot. De posters worden verspreid onder scholen in het voortgezet
Provincie:
Tag(s):