vrijdag, 21. november 2008 - 9:29

Gezocht; hoogste bieder

Breda

Van 20 december tot en met 4 januari biedt Breda een sfeervol evenement aan de Haven: Winter Boulevard Breda. Tijdens de officiële opening op vrijdagavond 19 december mag de hoogste bieder het eerste rondje schaatsen op de ijsbaan samen met Kyra Vancrayelynghe, WK kunstrijdster voor junioren, en Bredanaar Antoni Wanders die als enige niet-BN-er schitterde in Dancing on Ice.

Om het goede doel van 3FM – Serious Request te steunen wordt het eerste rondje op de ijsbaan geveild onder bedrijven en particulieren. De opbrengst van de veiling gaat naar het Glazen Huis van 3FM, dat dit jaar geheel in het teken staat van de hulp aan vluchtelingen.

Tot 17 december 12.00 uur kan geboden worden op het eerste rondje op de ijsbaan. De hoogste bieder mag samen met burgemeester Van der Velden het geboden bedrag in de vorm van een cheque aanbieden bij het Glazen Huis.

Het evenement Winter Boulevard Breda start op vrijdagavond 19 december met de opening van de Nieuwe Mark. Bij DOK 64 begint om 20.30 de officiële opening. Aansluitend vangt een bijzondere wandeling aan met theatrale verrassingen. Tot aan de haven wordt het een feest in Anton Pieckachtige sfeer. Daarna zal het eerste rondje op de ijsbaan worden geschaatst.
Provincie:
Tag(s):