dinsdag, 1. juli 2008 - 9:38

Gianni Romme richt vizier weer op lange afstanden

Nijmegen

Gianni Romme, lange afstandspecialist en succesvol schaatscoach, staat tijdens de 92e editie van de Nijmeegse Vierdaagse langs het parcours in Wijchen paraat om de wandelaars vooruit te coachen. In navolging van 2005, 2006 en 2007, heeft Edet ook nu weer een deskundig team samengesteld om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk wandelaars fris de eindstreep bereiken.

De Edet Opfris Service verzorgt, naast deze mentale steun, jaarlijks ruim 500 gratis en schone toiletten op en rond de wandelroute.

Voor de vierde maal organiseert Edet dit jaar tijdens de Nijmeegse Vierdaagse de Edet Opfris Service om moegestreden wandelaars zowel fysiek als mentaal op te frissen. Waren in 2005 Dennis van der Geest en Troy Douglas al het ultieme opfrisduo, in 2006 werd Toine van Peperstraten gestrikt, gevolgd door de immer enthousiaste Erik Hulzebosch in 2007.

Dit jaar wordt het shirt met Opfris Coach met verve gedragen door meervoudig Olympisch- en Wereldkampioen Gianni Romme. Gewapend met een vochtige spons, handdoeken, emmers water, een megafoon en een professionele sportmasseur, brengt Romme verlichting voor de tienduizenden dapperen.
Provincie:
Tag(s):