woensdag, 27. augustus 2008 - 18:16

Glazen Huis 3FM ‘Serious Request’ op de Grote Markt

Breda

Van 19 tot en met 24 december aanstaande staat het ‘glazen huis’ op de Grote markt in Breda. De gemeente stelde zich deze zomer kandidaat om deze nationale actie voor een humanitair doel te huisvesten. Vandaag maakt 3FM de keuze voor Breda bekend. Het thema van dit jaar ‘vluchtelingenhulp’ sluit uitstekend aan op Bredase karakteristieken als maatschappelijke betrokkenheid en gastvrijheid. Ook als ‘Millenniumgemeente’ past het Breda deze actie te ondersteunen.

Het humanitaire probleem dat in de actie van 3FM centraal zal staan en de activiteiten die daaraan verbonden worden om geld op te halen, zijn een directe uiting van onze betrokkenheid bij mensen in probleemgebieden.

Voor Breda vormt ‘Serious Request’ een kans om onderlinge saamhorigheid in en om de stad nog meer te bevorderen. Ook vanuit het ‘marketing’-perspectief doet deze actie Breda goed. De stad krijgt in december veel aandacht in de publiciteit. Een nationaal podium als het ware om de stad met warme karaktereigenschappen te presenteren. De stad zelf krijgt op 24 december een prachtig slotfeest.
Provincie:
Tag(s):