woensdag, 5. november 2008 - 9:36

Glossy magazine voor ondernemers in Hardenberg

Hardenberg

Uitgeverij MenZ en Media uit Emmen presenteerde maandagmiddag het eerste nummer van Knooppunt Hardenberg, een glossy magazine voor ondernemers in de gemeente Hardenberg. Knooppunt Hardenberg wordt elk kwartaal gratis toegezonden aan alle (bijna 3000) bedrijven in de Overijsselse gemeente. Het blad staat vol wetenswaardigheden over de vele mogelijkheden die het bedrijfsleven in Hardenberg biedt.

“Als redactie van Knooppunt Hardenberg hangen we de filosofie aan dat samenspel meer oplevert dan alleen te werk te gaan. Kijk om je heen, zoek een toeleverancier in je eigen gemeente en maak een ander sterk, waardoor je zelf ook beter uit de strijd komt. Houd omzet in Hardenberg, waardoor je de plaatselijke economie versterkt. Wij willen verbinden, contacten leggen, elkaar versterken en van Hardenberg dé ondernemersgemeente van de regio maken�, stelt Henk Kroezen, die samen met Rien Menheere de hoofdredactie van Knooppunt Hardenberg vormt.

Rien Menheere: “Knooppunt Hardenberg is de vierde in een rij van lokale ondernemersmagazines. Onze bladen verschijnen ook al in de gemeenten Emmen, Coevorden en Stadskanaal. Binnenkort volgt Knooppunt Groningen.�
Provincie:
Tag(s):