woensdag, 27. februari 2008 - 20:06

'Godfathers van de Nederlandse Rock-'n-Roll'

Arnhem

Op 15 maart staan de enige en echte Godfathers van de Nederlandse Rock-'n-Roll in de Rijnhal in Arnhem. Golden Earring is vaderlands meest succesvolle en vooral langst meedraaiende rockgroep. Met meer dan dertig gouden en platina albums, spelen de heren wekelijks voor uitverkochte theaters en zalen in Nederland en daarbuiten. De levende Rocklegende kan, na ruim 45 jaar aan de top te staan, putten uit een lange reeks van hits die nog steeds op muzikaal topniveau worden gebracht.

De vlammende solo's van drummer Cesar Zuiderwijk en George Kooymans op gitaar blijven in Nederland ongeëvenaard. Met Rinus Gerritsen op bas en toetsen en de eeuwig jonge frontman Barry Hay is de Earring een meer dan geoliede machine.

Nummer 1 hits én publieksfavorieten o.a. 'Radar Love', 'She Flies On Strange Wings', 'Twilight Zone', 'When The Lady Smiles', 'Back Home', etc. zullen ongetwijfeld uit volle borst worden meegezongen door het publiek. Maar ook nummers voor de nieuwe CD zullen worden gespeeld.

Volgens velen is het de belangrijkste Nederlandse band die echt internationaal succes heeft. Golden Earring heeft in de Verenigde Staten een legendestatus, Kiss en Aerosmith speelde zelfs ooit in het voorprogramma. Al meer dan vijfenveertig jaar domineert Golden Earring de vaderlandse muziekwereld en blijft vernieuwend en herkenbaar, de enige en echte Godfathers van de Nederlandse Rock-'n-Roll staan garant voor een wervelend concert. Tot groot genoegen van drie generaties popmuziekliefhebbers en vele, vele, vele fans.


Arnhem kan eindelijk weer eens een échte ouderwets knallende rockshow van Golden Earring meemaken!
Categorie:
Tag(s):