maandag, 13. oktober 2008 - 0:40

Goede prestaties Winterswijkse menners

Winterswijk

In Haaksbergen werd een menwedstrijd georganiseerd door De Sterruiters. In de 2 span paarden klasse 3 behaalde Bertus Kruisselbrink een 3e plaats. In de zelfde klasse werd Anneke Stronks keurig 2e in het eindklassement.

Bij de 2 span pony`s klasse 3 werd Daniël Stronks na een sterke marathon die hij winnend afsloot uiteindelijk 3e in het klassement. Bij de 2 span paarden HC klasse 4 behaalde Aart de Leeuw een 1e plaats.

In Hengelo GLD werd een wedstrijd georganiseerd door menvereniging In stap en draf. In een groot deelnemersveld met mooie maar moeilijke hindernissen wisten de twee Winterswijkse equipes zich kranig te weren. Rob Klomps eindigde bij de twee span paarden klasse 2 op de eerste plaats. Menner Wim te Winkel wist zijn aanspanning te laten eindigen op een zeer nette 3 plaats in het eindklassement bij de enkelspan paarden klasse 2. Alle rijders zijn lid van Stichting Oud Gerij.

De slipjacht Winterswijk wordt gehouden op zaterdag 15 november. Wilt u meer informatie, neem dan even contact op met Robert Abbink: s,plekenpol@hetnet.nl . Ruim voor de slipjacht volgt waarschijnlijk ook nog een kleine persbijeenkomst.
Provincie:
Tag(s):