donderdag, 19. juni 2008 - 22:51

Goedkoper kamperen bij Achterhoekse campings tot 1 juli

Achterhoek

Tot 1 juli a.s. kun je in de Achterhoek goedkoper kamperen op vijfentwintig campings van het samenwerkingsverband ‘Kamperen in de Achterhoek’.Dit op vertoon van de gratis Camping Card Achterhoek, die je heel eenvoudig zelf kunt downloaden van de website www.kamperenindeachterhoek.nl.

Op bovengenoemde website zijn ook virtuele tours over de 25 campings geplaatst. Handig voor een kennismaking vooraf. Een initiatief van Achterhoeks Bureau voor Toerisme en de deelnemende campings.

De Camping Card Achterhoek is gratis en exclusief ontwikkeld door en voor de aangesloten kampeerterreinen. Welke dat zijn is vermeld in de brochure Kamperen in de Achterhoek. Op vertoon van de Camping Card betaalt de kaarthouder / kampeerder in voor- en naseizoen, tot 1 juli een gereduceerd tarief

In de brochure Kamperen in de Achterhoek en op de website www.kamperenindeachterhoek.nl is precies te zien waar de CCA-houder recht op heeft en hoe gebruik kan worden gemaakt van de kaart. Tevens is hier te lezen welke campings bij dit samenwerkingsverband zijn aangesloten en waarin zij zich ten opzichte van elkaar onderscheiden.

Nieuw is, dat de CCA ook korting geeft op een bezoek aan een tiental dagattractiebedrijven in de Achterhoek.

De Camping Card Achterhoek is een groot succes. In het introductiejaar 2007 is de kaart vele duizenden malen gedownload én gebruikt. Het Achterhoeks Bureau voor Toerisme en de deelnemende campings zien het komend kampeerseizoen dan ook met uiterst positieve verwachtingen tegemoet. Het advies is wel om niet op de bonnefooi naar de Achterhoek af te reizen, maar tevoren een plekje te reserveren!
Provincie:
Tag(s):