dinsdag, 7. oktober 2008 - 19:03

'Gordon bedreigt directeur Audax'

Amsterdam

Gordon zou de directeur van Audax Dhr. Bikker maandag telefonisch bedreigd hebben. Aanleiding hiervoor zou een opmerking over zijn optreden op een besloten feestje zijn geweest. Stage Entertainment zou besloten hebben de gage van Goor, 10.000 euro voor een half uur, te halveren en slechts 4500,- voor het optreden willen betalen.

Tegen RTL Boulevard vertelde Dhr. Bikker dat de zanger te horen had gekregen dat het optreden niet naar wens was geweest. "Gordon maakte zich van het optreden af nadat hij veel te laat kwam. Ook was hij bijzonder 'slecht' gekleed. Dan geef ik mijn 10.000,- euro liever aan het Rode Kruis dan aan hem. Wij gaan dus niet het volledig bedrag betalen. Vervolgens belde hij mij op en zei dat hij mij wel even voor mijn kop zou slaan als hij mij nog tegen kwam. Ook zou hij alle AKO vestigingen lastig gaan vallen via de fax."

Gordon heeft in een reactie aan RTL Boulevard laten weten niet op de zaak in te gaan. " Dhr. Bikker verteld steeds andere verhalen en ik heb dat gewoon niet gezegd. Ik weet me verbaal goed uit te drukken maar bedreigen is niet mijn ding" aldus de Topper.
Categorie:
Tag(s):