dinsdag, 11. november 2008 - 19:23

Gordon toch in jury X-Factor

Amsterdam

Talent heeft vele gezichten, maar wie heeft echt de X - factor? Die vraag beantwoorden juryleden Gordon, Angela Groothuizen, Eric van Tijn en Stacey Rookhuizen vanaf zaterdag 17 januari 2009 in een nieuw seizoen van het succesvolle RTL 4 - programma 'X FACTOR'. De presentatie is in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

In 'X FACTOR' gaan niet alleen de solisten en zanggroepen, maar ook de vier deskundige juryleden de strijd met elkaar aan. Na de auditierondes krijgen Gordon, Angela, Eric en Stacey ieder een categorie deelnemers onder hun hoede: jongens 15 tot en met 25 jaar, meiden 15 tot en met 25 jaar, solisten ouder dan 25 jaar en zanggroepen. Elk jurylid coacht vanuit zijn eigen achtergrond op geheel eigen wijze de kandidaten om hen zo naar de finale te loodsen.

Erland Galjaard, Programmadirecteur RTL 4: "Ik ben er trots op dat deze ervaren mensen deel uitmaken van de jury van 'X FACTOR'. Het zijn hele verschillende persoonlijkheden die allemaal hun sporen hebben verdiend in de muziek business, sommigen zelfs op internationaal vlak. Het zijn ook stuk voor stuk vakmensen met oog voor talent."
Categorie:
Tag(s):