zondag, 15. juni 2008 - 15:24

Gorredijkster neergestoken

Gorredijk

De politie heeft zaterdagnacht twee mannen aangehouden op verdenking van poging tot doodslag of moord. Ze staken een man uit Gorredijk op de Stationsweg in zijn rug. Het slachtoffer verkeert niet in levensbedreigende toestand.

Hetr lachtoffer fietste zondagochtend rond 4.15 uur over de Stationsweg met een groep anderen. De Gorredijkster werd ingehaald door een auto, die voor hem stopte en waar twee mannen uitstapten. De twee liepen naar hem toe en staken hem met een scherp voorwerp in zijn rug. Daarna stapten de twee weer in en reden weg. De groep fietste nog een klein stukje door stopte uitindelijk toch en belde de politie. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen.

Van de daders en de auto werd door de getuigen een goed signalement gegeven. Dit leidde naar een woning in Gorredijk. Daar werden de verdachten, een 33-jarige man uit Gorredijk en een 37-jarige man uit Easterein, aangehouden op verdenking van poging doodslag. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.
Provincie:
Tag(s):