vrijdag, 24. oktober 2008 - 19:21

Gouden RadioRing 2008 voor Coen & Sander Show

Hilversum

De Coen & Sander Show (BNN 3FM) heeft vrijdag 24 oktober de Gouden RadioRing 2008 gewonnen, de publieksprijs voor het beste radioprogramma van het jaar. De andere genomineerden waren Giel! (Vara 3FM) en MiddenInDeNachtRick (Radio 538). De RadioRing werd voor de derde keer uitgereikt. Vorig jaar won Theater van het Sentiment (KRO, Radio 2) de award. De eerste RadioRing ging naar Evers staat op (Radio 538).

Naast de Gouden RadioRing zijn er nog drie andere radioprijzen: het Gouden Radio-Oortje (voor het beste radio-evenement), de Zilveren RadioSter Vrouw (voor de beste radiovrouw) en de Zilveren RadioSter Man (voor de beste radioman).

Het Gouden Radio-Oortje voor het beste radio-evenement ging dit jaar naar 3FM Serious Request- Het Glazen Huis. Sophie Hilbrand mocht de prijs voor de beste radiovrouw in ontvangst nemen. Het publiek vond Giel Beelen de beste radioman.

De andere genomineerden voor het Radio-Oortje waren Radio 2 Top 2000 en Radio 538 Koninginnedagfeest Museumplein Amsterdam.

Voor de RadioSter Vrouw waren naast Sophie Hilbrand (BNN) genomineerd: Froukje de Both (Radio 538) en Annemieke Schollaardt (TROS 3 FM). Voor de RadioSter Man waren dat Edwin Evers (Radio 538) en Gerard Ekdom (AVRO 3FM).
Categorie:
Tag(s):