dinsdag, 22. april 2008 - 19:12

Gratis boek Daphne Deckers voor moeders

Amsterdam

Woensdag 23 april is het Wereld Boeken Dag. Een dag waarop wereldwijd boeken centraal staan. Om deze reden stelt Stichting Lezen & Schrijven 200 exemplaren van het nieuwe boek van Daphne Deckers gratis beschikbaar. Het boek 'Moeder worden, moeder zijn' verschijnt in eenvoudig Nederlands, speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Het boek maakt deel uit van de nieuwste serie Leeslicht, boeken in gewone taal, die officieel aanstaande vrijdag wordt gepresenteerd.

Stichting Lezen & Schrijven deelt 200 exemplaren uit van het boek van Daphne Deckers aan de moeders van kinderen die op woensdag 23 april 2008 geboren zijn. De eerste 200 gelukkige moeders die zich aanmelden op www.leeslicht.nl, ontvangen het boek gratis thuis.

In het boek 'Moeder worden, moeder zijn' vertelt Daphne Deckers hoe het is om moeder te worden. Ze vertelt over de ontroerende momenten en op een grappige manier over de leuke en minder leuke kanten van zwanger zijn. "Ik vond het ontzettend leuk en een grote eer om mee te werken aan de boekenserie Leeslicht", zegt Daphne Deckers.

Leeslicht is een serie van boeken in eenvoudig Nederlands van Uitgeverij Eenvoudig Communiceren in samenwerking met Stichting Lezen & Schrijven. Anderhalf miljoen mensen in Nederland hebben moeite met lezen en schrijven. Juist voor hen is het van belang wel te blijven lezen.
Categorie:
Tag(s):