woensdag, 21. mei 2008 - 19:13

Gratis caravancontrole

Veldhoven

Gratis uw caravan laten controleren? Dat kan op zaterdag 21 juni aanstaande. Na het succes van vorig jaar geven de politie in Veldhoven en het RDW-Keuringsstation in Veldhoven inwoners van Veldhoven opnieuw de kans hun caravan te laten inspecteren. Belangstellenden moeten zich wel van tevoren aanmelden.

Elke zomervakantie trekt een groot aantal mensen er met de caravan op uit. Die heeft dan vaak een jaar stilgestaan, wat de technische staat en daarmee de verkeersveiligheid niet ten goede komt. De politie, de RDW en enkele partners hebben de handen ineengeslagen om daar net vóór de zomervakantie nog wat aan te doen.

Op 21 juni tussen 9.00 en 17.00 uur kunnen Veldhovenaren met hun caravan naar het RDW-Keuringsstation aan de Run 4412 komen voor een gratis preventieve controle. Er is dit jaar ruimte voor maximaal 60 caravans. Mensen die vorig jaar al aan de keuring hebben meegedaan, komen op een wachtlijst. Zij komen alleen aan de beurt als er te weinig aanmeldingen binnenkomen.

Belangstellenden moeten zich vóór 7 juni aanmelden via het e-mail-adres caravancontrole@brabant-zo.politie.nl. Voor alle duidelijkheid: dat mogen alleen mensen uit Veldhoven zijn. In dat aanmeldingsmailtje moeten in ieder geval naam en adres van de eigenaar en het kenteken van de caravan worden vermeld. Daarbij kan ook een voorkeur worden aangegeven voor de ochtend of de middag, maar dat verzoek is niet bindend.
Provincie:
Tag(s):