zondag, 10. februari 2008 - 19:32

Gratis luisterboek van roman Sneeuweieren van Brabantse schrijver

Asten

Ter ere van het 2.000ste verkochte exemplaar van de roman Sneeuweieren van Ricus van de Coevering bieden Brabantse boekhandels in februari een gratis luisterboek aan. De cd wordt geproduceerd door Lecticus Luisterwinkel. Lecticus produceerde eerder onder meer de succesvolle luisterboeken De Alchemist (Paulo Coelho), Hoe God verdween uit Jorwerd (Geert Mak) en de audio-cd van de kaskraker Zwartboek (Paul Verhoeven).

Van Sneeuweieren werden in de eerste 14 weken na verschijning 2.000 exemplaren verkocht. Het verhaal speelt op de grens van Brabant en Limburg. Volgens NRC handelsblad was Van de Coevering (1974, Asten, NB) de meest belovende debutant van het jaar en Het Parool nam zijn roman op in de lijst van ‘beste boeken van het jaar’.

Chris ten Kate, directeur Uitgeverij Van Gennep: “In de boekenweek is er het gratis boekenweekgeschenk. Daar willen we niet doorheen fietsen met deze gratis cd. Daarom hebben we er voor gekozen om enkele weken vóór de boekenweek de cd in een grote oplage te verspreiden.�

De audio-cd, met daarop een gedeelte van Sneeuweieren, is vanaf 11 februari gratis verkrijgbaar bij de boekhandel.
Provincie:
Tag(s):