donderdag, 17. juli 2008 - 9:21

'Gratis toegang Zwarte Cross voor 6 miljard mensen'

Lichtenvoorde

Muziek, theater, motorcross, humor, stunts, feest en nog veel meer spektakel en dit alles in de uiterst gemoedelijk Achterhoekse sfeer. Dit is het Zwarte Cross Festival in een notendop! Op 25, 26 en 27 juli wordt het evenement voor de 12de keer georganiseerd door De Feestfabriek op festival De Schans in het Achterhoekse Lichtenvoorde. De wereldwijd unieke formule trok vorig jaar 93.000 bezoekers en met het uitgebreide en afwisselende programma van deze editie, en de gratis toegang op vrijdag, hoopt de organisatie dit jaar op minstens 6 miljard bezoekers!

Al enige weken houdt de oproep om allochtonen gratis toegang te geven tot het Zwarte cross festival de gemoederen in Lichtenvoorde bezig. Vanaf vandaag heeft de organisatie (De Feestfabriek) dan ook goed nieuws voor armoedzaaiers en autochtonen: Op vrijdag 25 juli is het voor iedereen mogelijk om vanaf 18.00 uur gratis binnen te komen op de Zwarte Cross!

De organisatie is zeer blij met alle complimenten over de manier waarop zij zich op deze positieve manier heeft gemengd in het publieke debat. " Wij staan open voor ideeën van ieder mens, ongeacht huidskleur en IQ, dus bij deze nogmaals: iedereen, bedankt!"

Even voor de duidelijkheid:

• Vrijdag 25 juli: Vanaf 18.00 uur gratis entree voor IEDEREEN!
• De actie om allochtonen zaterdag gratis naar binnen te laten komt te vervallen.
• Bezoekers die al een dagkaart voor de vrijdag in de voorverkoop hebben gekocht krijgen hun geld binnenkort door De Feestfabriek weer op hun rekening teruggestort.
Provincie:
Tag(s):