vrijdag, 27. juni 2008 - 21:15

Gratis uitleen bij FlevoMeer Bibliotheek

Lelystad

FlevoMeer Bibliotheek leent in de zomermaanden juli en augustus haar cd's, dvd's, toptitels en andere leengeldmaterialen gratis uit.

Deze actie gaat in op maandag 30 juni en eindigt op zondag 31 augustus. FlevoMeer Bibliotheek biedt met deze actie haar leden de mogelijkheid alle materialen gratis te lenen. Het aantal exemplaren dat per ledenpas geleend kan worden en de uitleentermijn van de diverse materialen blijven in deze periode gelijk.

Meer mogelijk met FlevoMeerpas
FlevoMeer Bibliotheek heeft vestigingen in Lelystad, Noordoostpolder, Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Zeewolde, Urk en beschikt daarnaast over een bibliobus.

Voor leden is het mogelijk om met de nieuwe FlevoMeerpas materialen in alle vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek te lenen én in te leveren. Wie bijvoorbeeld in Urk woont en een dvd in Emmeloord leent, kan deze na gebruik in de eigen woonplaats of een andere vestiging inleveren.

Bovendien kan ieder lid via zoek&boek van www.flevomeerbibliotheek.nl in alle vestigingen digitaal materialen reserveren.
Provincie:
Tag(s):