vrijdag, 12. september 2008 - 13:06

Gratis zonne-energie en zonnepanelen voor iedereen

Volgens de vandaag gelanceerde visie en het innovatieve businessmodel van de Free Energy Company kun je met een zelf geproduceerd zonnepaneel voor nog geen 5 cent per Kwh je eigen zonne-energie opwekken. Het tijdperk van gebrek en tekorten is vandaag eindelijk ten einde gekomen. Met de komst van de (Rapid Manufacturing) 3D printers is de 21ste eeuw pas goed van start gegaan. We zijn in het tijdperk aangekomen waar het leveren van gratis energie onderdeel is van een nieuw businessmodel.

Na Gratis informatie door de komst van het Internet zijn nu ook gratis energie en gratis producten die u 3D laat printen voor de 21ste Eeuwse Mens een nieuwe realiteit. Een realiteit die wel een heel ander licht op onze samenleving laat schijnen. Want als iedereen door 3D printing zelf precies datgene kan maken waar hij behoefte aan heeft, zal de productie van overbodige = niet gewenste artikelen tot stilstand komen. 3D Designs voor allerhande benodigde voorwerpen en producten worden Open Source gedeeld om in ieders behoefte te voorzien.
Dat betekent ook dat de oplossing van het Energievraagstuk een feit is.
Want vanaf vandaag kan iedereen voor 1-5 cent per vel op zijn 3D Solar Printer thuis zijn eigen 3D dunne film zonnepanelen printen!
Zonnepanelen, die zowel binnenshuis als buitenshuis genoeg energie leveren voor uw hele huishouden!

Je kunt deze panelen ook laten printen door de Copyshop om de hoek of door je lokale (3D) Dunne Film Zonnepanelen Fabrikant om een overcapaciteit op je dak te installeren. Omdat de kWh prijs van de energie die je opwekt met deze zonnepanelen slechts 5-10 cent per kwh bedraagt (dit zal nog verder gaan zakken naar 1-5 cent) kun je met de verplichte terugleververgoeding voor duurzame energie dik geld gaan verdienen aan je huis, tuinhuis of lokaal distribuerende zonneboerderij! De Zonne-economie is geboren!
Categorie:
Tag(s):