donderdag, 10. juli 2008 - 12:44

Groninger door vier man overvallen

Groningen

In een woning aan de Ossehoederstraat te Groningen is woensdag aan het eind van de middag een 28-jarige Groninger overvallen. De politie wist later voor deze overval vier verdachten aan te houden.

Het slachtoffer kwam rond half zes bij zijn woning en werd aangesproken door twee mannen. In de woning werd het slachtoffer bedreigd door beide mannen en nog eens twee verdachten. Het viertal eiste onder bedreiging van een vuurwapen geld van het slachtoffer. Nadat de woning was doorzocht vluchtten de verdachten in een auto.

Het slachtoffer zag kans achter de daders aan te gaan. Hij kon de politie over de gegevens van de vluchtauto waarschuwen. Op de autosnelweg A7 bij Joure onderschepte de Friese politie de auto. Zij wisten de vier verdachten aan te houden. In de auto werd een vuurwapen aangetroffen. De vier verdachten in de leeftijd van 24, 25 en 29 jaar, allen afkomstig uit Rotterdam, werden in het cellencomplex te Groningen ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het incident.
Provincie:
Tag(s):