maandag, 7. juli 2008 - 10:09

Ground zero

Bussloo

De politie heeft in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 juli tijdens het muziekfestival Ground Zero in Bussloo 33 aanhoudingen verricht voor drugsbezit. Acht verdachten werden ingesloten.Vijf verdachten zijn ingesloten in verband met het in bezit hebben van een te grote hoeveelheid (hard)drugs. Eén verdachte is aangehouden voor diefstal.

Verder werd een persoon aangehouden voor bedreiging van een beveiligingsmedewerker en een persoon voor mishandeling van een beveiligingsmedewerker.

Het team Verkeershandhaving van de politie heeft in samenwerking met het KLPD, de KMAR, het BOB team en collega’s van politieregio Gelderland-Midden na afloop van het evenement alcoholcontroles gehouden op diverse lokaties rondom Bussloo.

In totaal werden 2617 blaastesten afgenomen. 42 bestuurders werden betrapt op rijden onder invloed en kregen hiervoor procesverbaal, hiervan waren 21 beginnend bestuurder.

Een bestuurder probeerde zich te onttrekken aan de controle, maar kon alsnog worden aangehouden. Hij bleek geen rijbewijs te hebben, reed in een onverzekerde auto zonder APK. Hij is ingesloten voor nader verhoor.
Provincie:
Tag(s):