donderdag, 27. november 2008 - 12:56

'Grubby' veroorzaakt file-alarm

Utrecht

Komend weekend zal tijdens Hét Multimedia Event Utrecht in de Jaarbeurs de Nederlandse game top samenkomen. In de meer dan 300 vierkante meter grote ESL Gaming Area worden op een groot podium showmatches gegeven in alle belangrijke e-sport titels. Ook Manuel 'Grubby' Schenkhuizen, die twee weken geleden tijdens de World Cyber Games de gouden medaille behaalde en de hoofdpersonage is van de documentaire 'Beyond the game' zal het podium beklimmen.

Naast een bijna continu bezet podium met daarop de beste gamers en de nieuwste games zullen consumenten ook zelf de kans hebben om gratis te gamen. Dit kan in de een speciale area waar 25 game pc's klaar staan. Deze gamemachines, met o.a. Call of Duty: World at War, FIFA 2009 en Chronicles of Spellborn, zijn uitgerust met de laatste hardware en gaming gear.

HME (Hét Multimedia Event) 2008 is de plek voor iedereen die de nieuwste producten op het gebied van multimedia wil zien, proberen of kopen. Gadgetfreaks, computerfanaten en gamers blijven via dit evenement op de hoogte van de nieuwste (technologische) ontwikkelingen. Andere belangstellenden voor het digitale leven biedt HME 2008 een complete belevingswereld vol inspiratie, interactie en verrassingen.

De combinatie tussen entertainment en de aanwezigheid van ondermeer de nieuwste televisieschermen, mobiele telefoons, computeronderdelen en de meest recent uitgebrachte videogames zal een even verrassende als unieke ervaring in de Benelux opleveren. HME 2008, www.hme2008.nl is dan ook de grootste en meest toonaangevende computer-, games- en consumentenelektronicabeurs in de Benelux.
Categorie:
Tag(s):