maandag, 20. oktober 2008 - 21:55

Handelsmissie in China ook voor Apeldoornse bedrijven

Apeldoorn

De Kamer van Koophandel en de gemeente Apeldoorn organiseren op maandag 27 oktober 2008 in CODA de informatiebijeenkomst “Handelsmissie China� voor ondernemers. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wethouder Fokkko Spoelstra en enkele deelnemers over hun ervaringen aan de handelsmissie naar China in 2008.

De provincies Gelderland en Overijssel willen het bedrijfsleven en kennisinstellingen helpen bij het verkrijgen van toegang tot de Chinese markt. Na een succesvolle handelsmissie in april 2008 is vanuit verschillende partijen het verzoek gekomen om in 2009 opnieuw een handelsmissie naar China te organiseren.

De handelsmissie is waarschijnlijk in mei 2009. Deze staat onder leiding van bestuurders uit de provincies Gelderland en Overijssel. De organisatie van deze missie gebeurt in nauwe samenwerking met de EVD (onderdeel van het ministerie van Economische Zaken), de gemeenten Arnhem en Enschede, de Metaalunie en de Kamer van Koophandel Oost Nederland.
De gemeente Apeldoorn overweegt om deel te nemen indien er voldoende belangstelling is vanuit het bedrijfsleven uit Apeldoorn en omgeving.

Aanmelden voor de bijeenkomst op 27 oktober a.s. van 17.00 tot circa 19.00 uur kan tot en met 24 oktober via bedrijvencontactpunt@apeldoorn.nl met de mededeling; handelsmissie China onder vermelding van de naam van het bedrijf, naam (namen) belangstellenden.
Provincie:
Tag(s):