dinsdag, 29. april 2008 - 9:10

Hap, slik, weg; de opkomst van de mini's

Amsterdam

Downsizen is dé eettrend van komend seizoen. Kleine porties eten van hoge kwaliteit, zoals tapas, sushi, amuses, mezze en dim sum, als tegenhanger van de grote eenvoudige gerechten. En vanaf nu zijn ook ijsjes in miniformaat te krijgen. Nestlé introduceert komt met de kleinste ijsjes van Nederland.

Ook in de supermarkt zijn éénpersoonsporties en snacks als mini-paprikaatjes en mini-komkommertjes terrein aan het winnen. Met de opkomst van de kleine snacks, gerechten en hapjes, wordt het steeds makkelijker om zelf te bepalen hoeveel en wanneer men eet.

De éénhaps vanille-ijsjes zijn door hun krokante chocoladejasjes namelijk een half uur buiten de vriezer te bewaren. Handig, want rustig ijs eten is lastig. De koude lekkernij smelt immers snel.

En even geen trek meer? Binnen twintig minuten kunnen de ijsjes weer terug de vriezer in.
Categorie:
Tag(s):