zondag, 17. februari 2008 - 16:30

Hard-to-read watch; Weet jij hoe laat het is?

Amsterdam

De populaire Japanse hard-to-read LED horloges beginnen ook in Nederland aan hun opmars. De gadget horloges maken geen gebruik meer van traditionele wijzers. De tijd wordt aangegeven door krachtige LED lampjes die oplichten in het juiste patroon, maar niet voor een korte animatie gegeven te hebben. Geweldig dus als iemand in de een bar of club je vraagt hoe laat het is.........

Naast een manier om te weten te komen hoe laat het is, is dit ook een gadget waar menig een de aandacht mee weet te trekken. De oplichtende LED lampjes zullen daar, zeker in een donkere omgeving, voor zorgen.

Met een beetje rekenkundig inzicht en inlevingsvermogen kan iedereen dit horloge binnen een paar uur leren aflezen; - in de meeste gevallen al binnen een paar minuten. In een oogopslag de tijd zien is er echter niet bij, het is even opletten geblazen.

Het uurwerkje is bijzonder geschikt voor de man (het is niet bekend of er ook damesmodellen zijn) die zich wil onderscheiden van de massa. De prijs ligt tussen de 89,- en de 190,- euro voor het duurste model.
Categorie:
Tag(s):