dinsdag, 25. november 2008 - 17:46

Harley-Davidson ontour met de nieuwe XR-1200

Harley-Davidson is begonnen met een spectaculaire campagne voor de nieuwe XR 1200. Met een enorme promotietruck trekt het merk langs acht steden in de Benelux.

De nieuwe Harley-Davidson XR 1200 is een high performance streetbike, geïnspireerd op stoere dirt-track machines en duidelijk afgestemd op Europese rijders. Om die rijders te bereiken en ze in levende lijve kennis te laten maken met de jongste Harley-Davidson motor, is de promotietour in gang gezet.

Mainstream
Harley-Davidson wil een groter publiek kennis laten maken met de nieuwe XR 1200 om duidelijk te maken dat Harley-Davidson méér is dan de tot de verbeelding sprekende zware motoren en ook geweldige roadsters bouwt speciaal voor het Europese bochtenwerk. Vandaar dat de promotruck niet alleen maar motorshows bezoekt, maar ook andere evenementen zoals bijvoorbeeld interieur designshows en stadse winkelcentra.

Website
Om alvast warm te lopen, heeft Harley-Davidson een speciale website in het leven geroepen, www.trustyourownjudgement.com. Een viral video laat meteen zien dat een ‘blinde’ testrit enthousiasme oplevert bij de rijders, die achteraf aangenaam verrast zijn dat ze zonder het te weten een Harley-Davidson motor hebben gereden. ´Trust your own judgement´ slaat op het feit dat de XR 1200 weliswaar een echte Harley-Davidson is, maar misschien niet op het eerste gezicht. Op de website staat ook meer achtergrondinformatie over de XR 1200, die nu bij alle Authorized Harley-Davidson Dealers staat, met een vanafprijs van € 12.395Let ook op deze website voor de ‘tourdata’ in december 2008 en januari 2009.
Categorie:
Tag(s):