dinsdag, 10. juni 2008 - 15:44

Harry Loozen verruilt Kamer van Koophandel voor Océ

Venlo

Harry Loozen, directeur van de Kamer van Koophandel Limburg, wordt met ingang van 1 september 2008 Senior Vice President van Océ NV te Venlo. Hij komt daarmee in de directie van één van de grootste Limburgse ondernemingen.

Harry Loozen is sinds 1 december 2000 directeur van de Kamer van Koophandel voor Limburg-Noord en heeft sinds 2006 de fusie van de twee Limburgse Kamers van Koophandel geleid. Die fusie is in januari 2008 afgerond door de implementatie van de nieuwe Wet op de Kamers van Koophandel.

Loozen heeft de afgelopen jaren de Kamer van Koophandel sterk geprofessionaliseerd. In de kwaliteitsscores van de Kamers van Koophandel in Nederland is de Kamer van Koophandel Limburg doorgedrongen in de hoogste regionen, en dat terwijl de heffingen onder zijn leiding niet zijn gestegen. Onlangs was Loozen nog regelmatig in het nieuws omdat hij persoonlijk cradle-to-cradle succesvol naar de regio heeft gehaald en verankerd.Loozen zal als Senior Vice President rapporteren aan bestuursvoorzitter Rokus van Iperen.
Provincie:
Tag(s):