zaterdag, 11. oktober 2008 - 0:00

Heerenveen verder als "Hajé Flyers"

Heerenveen

De Heerenveen Flyers hebben een week na het begin van de competitie een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Horeca-onderneming Hajé heeft tot het einde van het seizoen de grootste zak met geld op tafel gelegd, waarmee het de naam op de voorkant van het shirt mag zetten en het team ook de sponsornaam krijgt.

Hajé is bekend van hotels en (weg-)restaurants in Heerenveen, Joure, Almere, Lelystad en Delft. Eigenaar Hajé de Jager is verder landelijk bekend als voorzitter van Koninklijk Horeca Nederland, de grote horecakoepel in Nederland. Voor Flyers, dat dus als Hajé Flyers gaat deelnemen aan de competitie, betekent het een opluchting na veel financiële zorgen de afgelopen maanden, die zelfs de deelname in de Eredivisie onzeker maakten.

De Jager: ‘IJshockey is een spannende en aantrekkelijke sport. Ik zie volop mogelijkheden met deze sport en de Flyers, zo zal de media aandacht via televisie alleen maar toenemen. Naast regionale zenders, zullen er ook landelijke initiatieven komen.

Ook de voorzitter van de Flyers, Danny Micola, is opgetogen over de overeenkomst met Hajé: ‘Hajé is een serieuze en goede organisatie. Wij zijn daarom blij en trots dat Hajé haar naam aan het ijshockey in Heernveen wil verbinden. Een hoofdsponsor als Hajé zal ervoor zorgen dat meer bedrijven zich bij ons zullen aansluiten. De Flyers hebben als sportclub in Thialf heel veel te bieden aan sponsoren.' Over de hoogte van het sponsorbedrag worden geen uitspraken gedaan.

Bron : IJshockey.com
Categorie:
Tag(s):