zondag, 24. augustus 2008 - 22:26

Heerenveen zonder buitenlanders in de eredivisie

Heerenveen

De Heerenveen Flyers zullen het dit jaar waarschijnlijk zonder buitenlandse spelers moeten stellen. De reden hiervoor is dat er nog steeds geen nieuwe hoofdsponsor is gevonden en het budget niet toereikend is om de "imports" te betalen. Tot nu toe was (al dan niet mondeling) overeenstemming bereikt met acht buitenlanders.

Met de oude sponsor Vadeko waren het afgelopen siezoen al problemen ontstaan op financieel gebied, waardoor de Flyers op zoek moesten naar een nieuwe hoofd-sponsor.

Flyers-coach Chris Eimers heeft dit tegenover IJshockey.com verklaard. ‘Ik ben deze week geïnformeerd over de ontstane situatie. Daarna heb ik de imports en de Nederlandse spelers ingelicht. De reacties van de buitenlanders zijn wisselend. Van sommige hoor ik niets, voor anderen is het heel zuur omdat ze andere aanbiedingen hebben laten lopen om bij Flyers te blijven. Met de Nederlandse spelers is er komende woensdag een bespreking, maar het idee vanuit Flyers is op dit moment om de competitie in te gaan met alleen Nederlanders.'

Lees het volledige bericht op www.ijshockey.com
Categorie:
Tag(s):