donderdag, 15. mei 2008 - 11:52

Heerlense kermis groter en spectaculairder

Heerlen

Van vrijdag 23 t/m woensdag 28 mei 2008 staan op vier locaties in het centrum van Heerlen zo’n 70 kermisattracties en –kramen. De Heerlense voorjaarskermis is hiermee een stuk groter en aantrekkelijker geworden.

Ook dit jaar zijn er weer aantal primeurs voor Heerlen. Bijvoorbeeld de ‘Spuk’ (het grootste transportabele spookhuis van Nederland met 4 etages) of de ‘Wellenflug’ (een grote Duitse zweefmolen). Nieuw is ook de ‘Jet-force’, een attractie die zowel schommelt als draait en daarbij ook nog over-de-kop gaat. Voor de kinderen zal ‘Captain Hook’s droomreis’ voor het eerst naar Heerlen komen. Naast al deze nieuwigheden zijn er uiteraard ook vele bekende attracties present op de kermis. Op zondag 25 mei is in het hele centrum ook nog koopzondag.

Op zaterdag 24 mei om 13.00 uur op de Bongerd wordt de kermis officieel geopend door wethouder Offermans en de kinderburgemeester om 13.00 uur. Na het openingswoord van de wethouder zal ‘Dance2move’ een spetterend streetdance-optreden verzorgen.
Provincie:
Tag(s):