vrijdag, 1. februari 2008 - 10:54

Hennep-kwekerij aangetroffen na schietincident

Schiedam

Politieagenten van district Waterweg-Noord hielden in de nacht van donderdag op vrijdag vier mannen aan. Rond half één werd er een schietpartij op de Copernicusstraat gemeld bij de politie. Agenten waren snel aanwezig en troffen bij het betreffende pand vier mannen aan.

Eén van hen, een 35-jarige Schiedammer gaf aan de eigenaar van de woning te zijn. Bij huiszoeking in het pand werd een hennepkwekerij aangetroffen. Hierop zijn de vier aangehouden. Een 37-jarige Schiedamse verdachte gaf op dat moment aan dat hij in zijn arm geschoten was. Hierop is hij overgebracht naar het ziekenhuis. Bij zijn woning aan de overzijde van de straat werd een eveneens huiszoeking gedaan en ook hier troffen agenten een hennepkwekerij aan.

Alle vier verdachten, afkomstig uit Schiedam en Spijkenisse en in leeftijd variërend tussen de 24 en 37 jaar oud, zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De gewonde Schiedammer werd na behandeling ook overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het onderzoek.

De hennepkwekerijen zijn ontruimd. De aangetroffen planten en de materialen om deze te vervaardigen worden vernietigd.
Provincie:
Tag(s):