donderdag, 30. oktober 2008 - 20:32

Hera, de Goddelijke Musical

Almere

Stelt u zich eens voor: op een koude herfstavond in november wilt u er toch wel even uit en u besluit naar het theater te gaan. Maar als u de Scarlet Zaal van de Agora betreedt, krijgt u te horen dat u op weg naar het theater bent omgekomen…

Gelukkig krijgt u de kans om in een nieuw lichaam terug te keren, want u bent gearriveerd in de gezellige reïncarnatiekliniek van Hera (Vera Mann).

Hera, ooit de machtigste godin van het Griekse rijk, raakte in vergetelheid. Deze kliniek betekent haar come-back en het lijkt een hit te gaan worden. Maar net als u zich klaar maakt voor uw volgende leven ontstaat er groot tumult. Zeus (Rob van de Meeberg) is er met een aardse vrouw vandoor gegaan en laat Hera na drieduizend jaar huwelijk alleen, eenzaam en verbittert achter.

Plotseling bent u getuige van een ruzie tussen de goden. Want laat Hera het hierbij zitten? En wie is die mysterieuze jongeman, die vervolgens opduikt om haar de liefde te verklaren? Aan haar...de Oppergodin! En hoe moet het nu met uw volgende leven?

Hera, muziektheater vol hartstocht, vriendschap en drieduizend jaar liefde en bedrog. Een sterrencast met o.a. Arjan Ederveen, Vera Mann, Rob van de Meeberg en Waldemar Torenstra.

De voorstelling wordt gespeeld op dinsdagavond 18 november,
aanvang 20.15 uur.

Kaarten voor deze en andere voorstellingen in de Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl of bij theaterkassa aan de Agorabaan 12 op maandag t/m zaterdag van 11.00 – 15.00 uur. Of maximaal een week van tevoren telefonisch te reserveren op 0320 – 239239 en te koop aan de zaal vanaf een uur voor aanvang.
Provincie:
Tag(s):