woensdag, 5. november 2008 - 9:50

Herman Groothuis vertrekt naar gemeente Oldambt

Eemsmond

Per 1 februari 2009 legt Herman Groothuis zijn functie als gemeentesecretaris van de gemeente Eemsmond neer. De colleges van burgemeester en wethouders van Reiderland, Scheemda en Winschoten hebben afgelopen week unaniem ingestemd met zijn benoeming als toekomstig gemeentesecretaris van de gemeente Oldambt.

In januari 2009 start Herman Groothuis als projectleider van de projectorganisatie die de fusie tussen gemeente Reiderland, Scheemda en Winschoten voorbereid. Op 1 januari 2010 vindt de fusie tussen de drie gemeenten officieel plaats. Vanaf dat moment zet Herman Groothuis zijn werk voort als gemeentesecretaris van de gemeente Oldambt.

Herman Groothuis werkt sinds 2003 als gemeentesecretaris van de gemeente Eemsmond. 'De functie van gemeentesecretaris bij Oldambt is Herman Groothuis op het lijf geschreven. Met zijn vertrek verliest Eemsmond een zeer kundig adviseur van het college en een ervaren directeur met een groot bindend vermogen' zegt burgemeester Marijke van Beek van de gemeente Eemsmond.
Provincie:
Tag(s):