zaterdag, 28. juni 2008 - 17:24

Hertenaar wint auto van jubilerend NedCar

Born

Een inwoner van Herten mag zich sinds vrijdag de gelukkige eigenaar van een Mitshubishi Colt noemen. De man bleek namelijk de winnaar te zijn van een prijsvraag van autofabrikant NedCar. Vrijdag mocht hij zijn nieuwe vervoermiddel in Born ophalen.

De 40-jarige autofabrikant uit Born had in het kader van zijn jubileum een prijsvraag uitgeschreven onder de noemer ‘Feliciteer ons en win een Colt!. De Hertenaar was de gelukkige winnaar onder de 12.000 inzendingen.

Na een turbulente periode, waarin het leek dat de autofabrikant uit Limburg zou verdwijnen, zit NedCar nu weer in de lift. Dit jaar kreeg het automobielbedrijf van moederbedrijf Mitsubishi Motors de opdracht om drie nieuwe SUV’s te gaan produceren: de Mitsubishi Outlander, Peugeot 4007 en Citroën C-Crosser. De toekomst van NedCar ziet er dus goed uit en de fabriek heeft honderden nieuwe collega’s nodig, de werving hiervoor is in volle gang, meldt NedCar. Zij is vooral nog op zoek naar productiemedewerkers voor de afdelingen Logistiek en Productie.
Provincie:
Tag(s):