zaterdag, 23. augustus 2008 - 22:21

Het gaat zinderen op zondag in Almere

Almere

Vanaf september gaat het zinderen op zondag in Almere. Dan start Bibliotheek Almere met elke zondag een activiteit voor het hele gezin. Van theater kijken tot iets moois maken: je bent voortaan elke zondag welkom!

ZINDERENDE ZONDAG
Elke eerste zondag van de maand is er om 16.00 uur De Zinderende Zondag, een theatervoorstelling voor het hele gezin in het filmtheater Cinescope, Schrijverstraat 2 in Almere.

Op 7 september staat de voorstelling ROEPUMA! van de Amsterdamse theatergroep Ziezus op de planken. Deze voorstelling wordt mede gemaakt door wat het publiek in de zaal roept. Sterker nog: misschien mogen er wel kinderen meedoen!

In oktober zal er een musical-in-een-dag te zien zijn en in november staat het theater te schudden van het lachen met VET kindercabaret! Kaartjes kosten slechts € 2,50 voor leden van de bibliotheek en kinderen tot 12 jaar. Voor alle anderen zijn de kosten € 4,50.

Kaartjes zijn te koop bij de klantenservicebalies in alle vestigingen van Bibliotheek Almere en op de dag zelf ook aan de kassa van filmtheater Cinescope. De Zinderende Zondag is bedoeld om Almeerders alvast een voorproefje te geven van de activiteiten die georganiseerd gaan worden in de theaterzaal die in de nieuwe bibliotheek een plek krijgt.

GRATIS ZINDERENDE WORKSHOPS
Naast de voorstelling in Cinescope, elke eerste zondag van de maand, is er elke andere zondag om 14.00 uur precies een workshop te volgen in de bibliotheek (Almere Stad) zelf. Om mee te doen ben je tussen de 5 en 12 jaar, maar om te kijken is iedereen welkom.

Zo zal elke tweede zondag van de maand in het teken van theater maken staan. Je bent welkom om de eerste keer, op 14 september, mee te doen met de workshop: LIEGEN ALS DE BESTE!

De derde zondag van de maand kun je een dansworkshop volgen, met
21 september het thema: STREETDANCE! Op de vierde zondag van de maand gaan we altijd iets moois maken. Wat dat zal zijn op 28 september is nog een grote verrassing: kom maar meedoen want het wordt iets heel speciaals!

Aan de workshops zijn geen kosten verbonden en ervaring is ook niet nodig. Wel is er natuurlijk plek voor een maximum aantal kinderen en publiek.
Provincie:
Tag(s):