vrijdag, 4. januari 2008 - 11:45

Het geheim ontrafeld…..

Maastricht

Op zondag 13 januari organiseert Centre Céramique om 14.30 uur een bijeenkomst met het opzienbarende boek The Secret in de hoofdrol. Patty Harpenau en Frank Slangen ontvouwen het geheim achter The Secret, een eeuwenoude zoektocht naar geluk.

The Secret, de bestseller van Rhonda Byrne, ligt op de lippen van heel Nederland. De film en het gelijknamige boek fluistert over de wereld en verschijnt moeiteloos op de toptienlijsten. Ook het werkboek, geschreven door Patty Harpenau, scoort hoog in de verkoop.

Voor- en tegenstanders beginnen zich te roeren en ondertussen vraagt menigeen zich af of de Secret de zoveelste hype is…. Op zondag 13 januari kan men hierachter komen op de interactieve lezing waarbij ingegaan wordt op het geheim van voorspoed en geluk.

Mental coach Patty Harpenau en de Limburgse vertegenwoordiger Frank Slangen geven een glasheldere uitleg met veel voorbeelden over de kracht van de methode. Praktische vragen zoals Wat is The Secret nu eigenlijk, wat kan het voor jou betekenen en de voorgeschiedenis van dit eeuwenoude geheim komen aan de orde. Patty Harpenau geeft antwoord op deze vragen en vooral praktische tips/oefeningen om volgens The Secret te kunnen leven. Benut deze kans en praat mee over dit fenomeen! Maakt The Secret echt gelukkig?

Na afloop bestaat de mogelijkheid om in kleine groepen verder te discussiëren.

De middag is gratis toegankelijk, vooraf reserveren bij de klantenservice is wel gewenst.
Provincie:
Tag(s):