donderdag, 11. september 2008 - 19:31

Het lijkt op roomboter maar is gezonder

Amsterdam

Campina brengt een nieuwe revolutie in vloeibare bakproducten: Botergoud vloeibaar. Met de lekkere smaak van echte roomboter en bereid met plantaardige oliën. Botergoud vloeibaar bevat 75% minder verzadigde vetzuren dan roomboter uit een pakje en draagt dan ook het Ik Kies Bewust-logo. Botergoud vloeibaar ligt vanaf aankomende maandag in de winkel.

Tot nu toe hadden consumenten alleen de keuze tussen roomboter uit een pakje of vloeibare margarine die de romige botersmaak mist. Met Botergoud vloeibaar speelt Campina in op de wens van consumenten om dagelijks te kunnen genieten van de echte, volle smaak van roomboter en tegelijkertijd verantwoord met de gezondheid om te gaan.
Botergoud vloeibaar heeft het Ik Kies Bewust-logo gekregen, omdat het voldoet aan de criteria voor producten die een betere keuze zijn voor het dagelijks menu. Het bevat 75% minder verzadigde vetzuren dan roomboter uit een pakje. Het product is van nature al vloeibaar omdat het plantaardige olie bevat: er zijn geen kunstmatige stoffen toegevoegd om het vloeibaar te maken.

Botergoud vloeibaar zit net als vloeibare margarine in een handige knijpfles. Dat maakt het gemakkelijk en snel te doseren en voorkomt vette vingers en geknoei. Bovendien spat het niet.

Campina maakt al jaren echte roomboter onder de naam Botergoud. Met Botergoud vloeibaar wordt vlees, net als met gewone roomboter, sappig en smaakvol. Bovendien kan er ook echte jus van worden gemaakt. Botergoud vloeibaar is geschikt voor alle soorten bereidingen, zowel koken en bakken als braden. Ook bijvoorbeeld taarten, sauzen en ovenschotels kunnen met Botergoud vloeibaar worden bereid.
Categorie:
Tag(s):