donderdag, 29. mei 2008 - 8:49

Hilversummer in zij gestoken bij verkeersconflict

Hilversum

Dinsdagmiddag 27 mei werd rond 16.00 uur een 20-jarige Hilversummer in zijn zij gestoken tijdens een verkeersconflict. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

De man reed, samen met een 34-jarige Bussummer in zijn auto over de Huurmanlaan in Bussum. Zij staken de kruising Huurmanlaan/ Ceintuurbaan over om de Sint Janslaan op te rijden. Aan het begin van de Sint Janslaan stond een rode auto aan de rechterkant van de weg in de richting van de Ceintuurbaan.

De Hilversummer kon niet om de auto heen rijden omdat er op dat moment net een groep schoolkinderen fietste. De man raakte geïrriteerd omdat de bestuurder van de rode auto niet verder reed. Hij stapte uit en liep op de auto af. De bestuurder van de rode auto stapte ook uit en liep op de Hilversummer af en sloeg de Hilversummer vervolgens in zijn zij.

De Bussumer stapte uit de auto en schoot de Hilversummer te hulp. Toen bleek dat de Hilversummer gestoken was in zijn zij. De bestuurder en bijrijder van de rode auto stapten in en reden weg in de richting van de Ceintuurbaan.

De Hilversummer is korte tijd later op eigen initiatief naar Tergooiziekenhuizen locatie Blaricum gegaan om zich te laten behandelen. De man is opgenomen. De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):