donderdag, 3. juli 2008 - 23:25

HOWA haalt geld op voor Dutchypuppy

Walcheren

Elk seizoen collecteert Hondenvereniging Walcheren voor een goed doel. Deze keer is er gekozen voor Dutchypuppy van Bidget Maasland.Door het plaatsen van collectebussen in de kantine is een bedrag van € 115,13 opgehaald.

De Dutchypuppy Foundation is door Bridget Maasland en een aantal andere hondenliefhebbers in het leven geroepen om honden over de hele wereld te helpen. Dutchypuppy steunt stichtingen ter plaatse met geld en met goederen. Hiermee proberen we mishandeling van honden tegen te gaan en de populatie van zwerf- en straathonden kleiner te maken. Kijk op dutchypuppy.nl voor meer informatie.

Hondenvereniging Walcheren (HOWA) is opgericht op 12 december 1994 en nu 14 jaar later uitgegroeid tot een leuke vereniging met zo’n 350 leden die op vaste dagen in de week met hun hond(en) gehoorzaamheid en/of behendigheidstrainingen volgen.

De HOWA is een vereniging waar de baasjes zelf hun honden gedrag en gehoorzaamheid aanleren. Dit gebeurt onder leiding van opgeleide instructeurs. De cursussen worden gegeven op een eigen, beschut en omheind terrein, in groepen van baasjes en honden. Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan de relatie tussen baas en hond, zodat de baas de baas blijft en de hond de hond blijft. Ook is er tijdens de lessen tijd voor ontspanning d.m.v. het spelen met de hond.

Voor het volgende seizoen is gekozen voor Stichting Dierenopvang Bosnië. Kijk voor meer informatie over Stichting Dierenopvang Bosnië op www.hondenopvang.com.
Provincie:
Tag(s):