zaterdag, 9. februari 2008 - 11:26

Huishoudbeurs 2008; 100% jezelf zijn

Amsterdam

Zaterdag is in Amsterdam de 63ste editie van de Huishoudbeurs officieel geopend. Het thema is dit jaar 'PUUR’, 100% jezelf zijn, oorspronkelijkheid en over alles wat natuurlijk is. Een stukje echtheid in onze technologische en gefabriceerde samenleving. Eerlijk, gezond en helder. De officiele opening werd verricht door BNN presentatrice Bridget Maasland.

Op het themaplein kunnen bezoekers heerlijk ontspannen onder het genot van een ‘puur’ drankje, nieuwe energie opdoen aan de freshfruitbar, genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling of tot rust komen met yoga.

Ongeveer 450 exposanten zullen de bezoekers kennis laten maken met de nieuwste trends op het gebied van onder meer verzorging, wonen, cosmetica en gezondheid. Bezoekers krijgen interieuradvies en kunnen genieten van metamorfoses, creatieve workshops en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook de laatste nieuwtjes, handige tips en leuke koopjes te vinden.

De komende twee weken zal de omgeving van de Rai weer gevuld zijn met koffers en tassen slepende vrouwen. De huishoudbeurs duurt nog tot 17 februari.
Categorie:
Tag(s):