woensdag, 3. december 2008 - 13:44

Huntelaar: 'Er lagen al Spanjaarden voor mijn deur'

(Elfvoetbal) Klaas-Jan Huntelaar verruilt Ajax in de winterstop voor Real Madrid. De 25-jarige aanvaller tekende voor 4,5 jaar bij De Koninklijke. De transfer is voor hem een bijzondere ervaring.

"Heel apart. Al moet je dit ook gewoon nemen zoals het komt. Toch is het vooral apart, omdat ik dit nooit eerder heb meegemaakt. Mijn overstap van sc Heerenveen naar Ajax verliep toch iets anders. Dat was toen heftig, maar dit is veel heftiger", aldus The Hunter op de officiele website van Ajax. Het is weer een droom die uitkomt. Ook vanuit Spanje weten ze me nu trouwens te vinden. Er lagen vandaag al enkele Spanjaarden voor mijn deur!"

Huntelaar heeft geen idee wat hem woensdag, als hij naar Madrid afreist voor de medische keuring, te wachten staat. "Ik heb al wel gebeld met Wesley Sneijder en Johnny Heitinga. Zij tonen zich nu al zeer behulpzaam. Dat is erg plezierig, moet ik zeggen. Erg leuk om nu al wat mensen goed te kennen in Madrid. Dat laatste geldt natuurlijk ook voor Rafael van der Vaart."

Voordat Huntelaar - van wie het contract bij Real per 2 januari ingaat - kan schitteren in Santiago Bernabeu, moet hij eerst herstellen van zijn enkelblessure. "Ik ga voorlopig verder met mijn revalidatie en hoop op een snel en goed herstel. Een goed herstel is op dit moment het belangrijkste. En wie mijn plek kan innemen in de spits? Dario Cvitanich is een heel goede spits die nu een kans zal krijgen. Ik heb alle vertrouwen in de kwaliteiten van Dario. Daarnaast kan ook Luis Suarez goed uit de voeten op die positie."
Categorie:
Tag(s):