donderdag, 22. mei 2008 - 21:55

Huub en Amanda uit de Gouden Kooi gestemd

Eemnes

Playboy Huub is donderdagavond net voor de grote finale uit de Gouden kooi gestemd. Hij kreeg slechts 18 procent van de stemmen van de kijkers. "Dit is heel zuur. Ik heb er alles voor gegeven. De gene die vanavond gaat winnen is de terechte winnaar,en dat ben ik dus niet" was zijn eerste reactie.

Hij heeft er alles aan gedaan om te winnen. Liegen, bedriegen, schelden, vechten en zelf trouwen had de voormalige telefoonverkoper ervoor over om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Helaas zonder succes.

Donderdagavond, tijdens de grote finale werd de 26-jarige Huub als eerste naar huis gestuurd. Miljonair kon hij niet meer worden en ook het huis kreeg hij niet. Huub maakte 'slechts' kans op zeven ton prijzengeld na de 800.000 euro boete die hij opgelegd kreeg van de producent. En ook die kreeg hij dus niet.

Ook 'stoeipoes' Amanda zag haar droom in duigen vallen. Zij werd als tweede naar huis gestuurd. "Ik heb veel geleerd de afgelopen maanden. En ik heb ook diploma's gehaald. Ik ben gediplomeerd nagelstyliste en wil in Amsterdam een eigen schoonheidssalon beginnen. Als je wilt ben jij mijn eerste klant Bridget".

De eindstrijd gaat dus tussen Terror Jaap en Brian.
Categorie:
Tag(s):