woensdag, 19. november 2008 - 20:52

IASO wint FD Gazellen Award 2008

Emmeloord

IASO Backup Technology BV heeft de FD Gazellen Award 2008 voor de provincie Flevoland gekregen. Van de 16 genomineerden uit Flevoland realiseerde IASO de grootste groei.

"Wij zijn zeer blij met deze onderscheiding", zegt Rob Verbeek, oprichter en directeur van IASO Backup Technology. "Aan de basis voor onze sterke groei staat de Online Back-up software die wij hebben ontwikkeld en die we nu internationaal aanbieden."

Dankzij deze software kunnen ondernemingen en consumenten zelf bepalen wat, wanneer en hoeveel zij back-uppen. Computer back-ups worden geheel automatisch gemaakt, waardoor gebruikers altijd verzekerd zijn van een veilige back-up van hun data. Verbeek: "Met onze back-up oplossing kunnen veel kosten worden bespaard. Een ander voordeel is dat het terughalen van bestanden zeer eenvoudig is."

De FD Gazellen Award wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het initiatief voor de prijs ligt bij de zakenkrant Het Financieele Dagblad in samenwerking met onder meer het Ministerie van Economische Zaken en onderzoeksbureau Graydon.

De bedrijven worden geselecteerd op basis van cijfers van de Kamer van Koophandel en het onderzoeksbureau Graydon. Om in aanmerking te komen voor de award, is het van belang dat de omzetgroei (in euro`s) 20% of meer bedraagt in de periode 2005 tot en met 2007.

Over IASO Backup Technology
IASO Backup Technology is een innovatieve softwareleverancier met distributiepartners en klanten in vele Europese landen. De online back-up oplossingen helpen ondernemingen om de continue beschikbaarheid van hun bedrijfsgegevens zeker te stellen. Steeds meer ondernemingen,
ICT-dienstverleners en Service Providers vertrouwen op IASO voor hun back-up software en services.

Tot de snel groeiende klantenkring van IASO behoort onder meer KPN die de technologie van IASO gebruikt voor zijn landelijke back-updienst. Onlangs heeft de landelijke leverancier van breedbanddiensten BBeyond haar pakket aan diensten nog uitgebreid met Online Backup van IASO.
Provincie:
Tag(s):