zondag, 13. januari 2008 - 14:20

Identiteit overleden man nog steeds onbekend

De politie van de regio Haaglanden heeft foto's vrijgegeven van de man die op donderdag 3 januari dood op het strand bij Kijkduin tussen golfbrekers 23 en 24 werd aangetroffen. De man, die door wandelaars werd aangetroffen is vermoedelijk door onderkoeling overleden. De politie heeft een onderzoek ingesteld om zijn identiteit te achterhalen. Vingerafdrukken en DNA-onderzoek leverden echter geen resultaat op. Ook een oproep in het opsporingsprogramma Team West leverde vooralsnog geen bruikbare tips op.

(Her)kent u deze man? Neemt u dan contact op met Bureau Loosduinen via 0900-8844. Anoniem kunt u bellen met M.: 0800-7000.
Het betreft een blanke man van circa 30-35 jaar met een normaal postuur, 1,80 meter lang. Hij heeft donkerblond (kalend) steil haar en geen tatoeages. De man is vermoedelijk rechtshandig en een roker. Hij droeg de volgende kleding: een zwartgeblokt T-shirt met daarover een groene trui, en daar weer over een beige fleecetrui en een blauw trainingsjack. Verder droeg hij een grijze pantalon en een zwarte ribbroek, witte sokken en witte vrij nieuwe Nike sportschoenen maat 47, terwijl de schoenmaat van de man zelf ongeveer 41 was.
Provincie:
Tag(s):