donderdag, 7. februari 2008 - 21:02

Iedereen klaar voor 'De lift'

Utrecht

Met man en macht is er gewerkt aan de aanpassingen die nodig zijn voor de theaterproductie Dirty Dancing. De meeste veranderingen zijn nu gereed. In de vloer van het toneel zijn twee enorme draaischijven gebouwd. Het toneel biedt nu genoeg plek voor de bekende slotscène van Dirty Dancing waarin Johnny en Baby de sterren van de hemel dansen, inclusief de wereldberoemde lift.

Het theaterspektakel vol passie, zinderende dans en meeslepende muziek bestaat uit een cast van 39 mensen, onder wie Martin van Bentem, Jette Carolijn van den Berg, Chris Tates en Anouk van Nes. Op 28 februari is de allereerste try-out en de feestelijke première is op 9 maart 2008.

Dirty Dancing vertelt het verhaal over Francis ‘Baby’ Houseman die valt voor de sensuele Latijns-Amerikaanse dansen en nog veel meer voor haar dansleraar Johnny Castle, die haar de grondbeginselen van het dansen bijbrengt. Haar upper-class vader Houseman is absoluut niet gecharmeerd van de broeierige liefdesperikelen tussen dochterlief en de volkse Johnny. De ruim 50 bekende hits en spectaculaire dansscènes brengen de zomer van ’63 weer tot leven.
Categorie:
Tag(s):