vrijdag, 7. november 2008 - 12:40

Illegale collectanten in Almere

Almere

Bij de afdeling Vergunningen Toezicht en Handhaving is donderdagochtend
6 november het bericht binnen gekomen dat er gecollecteerd wordt namens stichting Dierenleed met als doel geld ophalen voor de dierenambulance.
Dit meldt de gemeente Almere op haar site.

Deze collectanten lopen zonder vergunning en mogen daarom niet collecteren. Voor deze week (week 44) mag alleen stichting Alzheimer collecteren.

Politie
De politie is op de hoogte gesteld van deze collectanten. U wordt gevraagd wanneer u deze mensen ziet lopen, hiervan direct melding te maken bij de politie, telefoonnummer 0900-8844.

De collectanten zijn woensdagavond gesignaleerd in de Regenboogbuurt, Almere Buiten. Indien de collectanten bij u voor de deur staan zouden zij een geldig legitimatiebewijs met een gewaarmerkte stempel van de gemeente Almere moeten kunnen overhandigen. Daarnaast zou u kunnen kijken of het collectebusje voorzien is van een goed slot.

Informatie
Voor meer informatie met betrekking tot het collecteren in de gemeente Almere kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving, telefoonnummer 036-539 99 11. In het Digitaal loket staat eveneens informatie over collecteren.
Provincie:
Tag(s):